Translate

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

GARMIN 7412xsv

Garmin 7412xsv

Uutta näyttöä kehiin, alla Garmin 7412xsv ominaisuuksia



12-tuumainen monikosketusta tukeva laajakuvanäyttöinen karttaplotteri-/luotainyhdistelmä

  • 12-tuumainen monikosketusta tukeva laajakuvanäyttö (1280 x 800 WXGA) ja maailmanlaajuinen peruskartta
  • Sisältää kaksikanavaisen CHIRP-luotaimen sekä DownVü- ja SideVü luotaimet CHIRP:llä, jotka tuottavat markkinoiden selkeimmät kuvat vesillä (kaikuanturi myydään erikseen)
  • Erittäin herkkä sisäinen 10 Hz:n GPS/GLONASS
  • Tukee täysin Garmin Marine Network- ja NMEA 2000® -verkkoja sekä sisältää NMEA 0183 tuen
  • Tukee ammattilaisten GSD™ 26 -luotainmoduulia
Tehoa, helppokäyttöisyyttä ja ominaisuuksien integrointia vaativille veneilijöille, kalastajille ja purjehtijoille suunnattu GPSMAP 7412xsv -karttaplotteri, jossa on 12-tuumainen monen kosketuksen laajakuvanäyttö, sisältää 10 hertsin GPS-osan, joka päivittää sijainnin ja kulkusuunnan 10 kertaa sekunnissa. Järjestelmän laajentaminen käy helposti Garmin Network- ja NMEA 2000 -verkon avulla ja se sisältää myös Wi-Fi®-yhteyden.

Hanki lisätoimintoja BlueChart g2 Visionin avulla

Valinnaisilla BlueChart g2 Vision -kartoilla voit lisätä karttaplotteriin kokonaisen uuden ulottuvuuden.
  • MarinerEye- ja FishEye-näkymät näyttävät perspektiivin kolmiulotteisena sekä vesirajan ylä- että alapuolelta.
  • Tarkat satelliitti- ja ilmakuvat helpottavat navigointia vierailla alueilla.
  • Automaattinen opastus -tekniikka käy läpi kaikki tarvittavat kartat ja luo automaattisesti helposti seurattavan reitin, joka kiertää esteet, matalikot, poijut ja muut kulkurajoitukset

Garmin Marine Network- ja NMEA 2000 -verkon tuki

Täyden verkkojen tuen ansiosta voit lisätä uusia ominaisuuksia veneeseen. GPSMAP 7412xsv tukee esimerkiksi tutkaa, automaattiohjausta, instrumentteja, useita näyttöjä, FUSION-Link-järjestelmiä, antureita, etäluotainmoduuleja, sähkölaitteiden ohjausta, lämpökameroita, pyöritettävää GRID-hallintapaneelia, langatonta kaukosäädintä ja näppäimistöhallintaa. GPSMAP 7412xsv -karttaplotterin avulla voit jakaa muiden yhteensopivien GPSMAP-yksiköiden, kuten tutkan sekä GSD 24- ja GSD 26 -luotainmoduulien kanssa ominaisuuksia, kuten lisäkarttoja ja käyttäjän tietoja, kuten reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Yhteen karttaplotteriin syötetyt käyttäjätiedot voidaan automaattisesti synkronoida muiden verkossa olevien karttaplottereiden tietojen kanssa.

Monipuoliset purjehdusominaisuudet

Tuettuja purjehdusominaisuuksia ovat suuntaviivat, parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden, tosituulen tietokentät sekä vuorovesien/virtausten/ajan liukusäädin. Mittarinäytöt on suunniteltu niin, että niistä näkee tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen kulma, virran suunta ja nopeus, todellinen tai suhteellinen tuulennopeus, pysty- tai vaakasuuntaiset kaaviot sekä tietopalkki, jonka tietokenttiä voi muokata.

Kulkusuunta ja sijainti päivittyvät 10 kertaa sekunnissa

Nopea, herkästi reagoiva 10 hertsin GPS/GLONASS päivittää sijainnin ja kulkusuunnan 10 kertaa sekunnissa, jotta näet etenemisesi näytössä sujuvasti. Se nopeuttaa ja helpottaa jopa 5 000 reittipisteen merkitsemistä tarkasti ja navigointia takaisin niihin.

Yhteensopiva gWind™-tuuliantureiden kanssa

Garminin gWind-, gWind Wireless- ja gWind Race -tuulianturit sisältävät kaksievätekniikkaa ja kolmilapaisen potkurin. Muodosta yhteys NMEA 2000 -verkkoon ja yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin GND™ 10 Black Box -sillan kautta.

FUSION-Link -viihdejärjestelmä

Voit hallita kaikkia yhteensopivia FUSION-Link-äänentoistojärjestelmiä suoraan yhteensopivan karttaplotterin näytöstä.

Sisäinen Wi-Fi/ANT+™

Sisäinen Wi-Fi/ANT käytettäväksi BlueChart Mobilen kanssa.

Tarkastele ja ohjaa laitetta älypuhelimesta tai tabletista

Garmin Helm -sovelluksen avulla voit tarkastella ja ohjata yhteensopivaa Garmin-karttaplotteria yhteensopivasta älypuhelimesta tai tabletista samalla, kun sovellus parantaa ympäristön havainnointia. Kiinnitystavasta riippuen voit siirtyä pysty- ja vaakatilan välillä helposti. iPhonen® tai iPadin® avulla voit jopa tallentaa videon karttaplotterin näytöstä ja jakaa sen ystävien ja perheen kanssa. Lataa App Storesta™ tai Google Playsta™.

Ota Apple®-laite mukaan BlueChart Mobilen avulla

App Storesta ladattavissa olevalla maksuttomalla BlueChart Mobile -sovelluksella voit suunnitella veneilyreittejä iPadissa tai iPhonessa ja siirtää niitä langattomasti veneen yhteensopivaan, verkkoon yhdistettyyn Garmin-karttaplotteriin. Vaikka sinulla ei olisikaan Garmin-karttaplotteria, voit silti hyödyntää BlueChartin mahtavat ominaisuudet Apple-laitteessasi.

Parannettu automaattinen opastus

Anna vain määränpään sijainti, ja patentoitu Garminin automaattinen opastustekniikka määrittää asianmukaisten karttojen avulla näyttöön turvallisen virtuaalisen reitin, jolla vältät matalat sillat, matalan veden ja muut kartassa näkyvät esteet reitillä.
Lisäksi parannetussa versiossa 2.0 on nyt entistä enemmän ominaisuuksia ja toimintoja. Voit muuttaa laskettua automaattisen opastuksen rataa lisäämällä kauttakulkupisteitä välipysähdyskohtiin tai haluamallasi reitillä olevien maamerkkien kohtaan. Voit tarkastella lasketulla reitillä olevia vaarakohtia helposti. Voit myös ottaa käyttöön yhteensopivan Garmin-automaattiohjauksen ja määrittää sen seuraamaan automaattista opastusta. Muita version 2.0 parannuksia ovat mahdollisuus laskea saapumisaikoja mihin tahansa pisteeseen reitillä (siten voit ajoittaa kätevästi saapumisen esimerkiksi siltojen avaamisaikoihin ja muihin aikasidonnaisiin tapahtumiin). Mikä parasta, voit nyt tallentaa luotuja automaattisen opastuksen ratoja tulevaa navigointia varten varmuuskopioimalla niitä SD™-kortille BlueChart® g2 Vision®-karttatietojen kanssa.

Yksinkertaistettu hätäkutsu

Tämän ainutlaatuisen hätäkutsutoiminnon ansiosta kuka tahansa – myös ne, jotka eivät tunne merenkulun elektroniikkaa tai radioprotokollia – pystyvät lähettämään hätäkutsun rannikkovartiostolle hätätilanteessa. Kun napautat karttaplotterin kosketusnäytössä olevaa hätäkutsupainiketta, verkkoon liitetty Garminin VHF-radio virittyy automaattisesti hätäkanavan 16 taajuudelle ja näyttää mahdollisten tilanteiden luettelon (kuten tulipalo tai mies yli laidan). Kun tilanteen mukainen vaihtoehto on valittu, näyttöön tulee rannikkovartioston hyväksymä VHF-radion hätäkutsuteksti sekä aluksen senhetkiset GPS-koordinaatit, jotka voidaan lukea vastaajalle – tämä säästää aikaa, estää paniikkia ja takaa, että pelastajat saavat tarvittavat tiedot.

GPX-reittipisteiden siirtäminen

Jos olet tallentanut reittipisteitä, jälkiä tai usein käytettyjä reittejä jonkin toisen valmistajan GPS-tuotteeseen tai Garminin käsilaitteeseen, voit nyt siirtää niitä entistä helpommin uuteen Garmin-karttaplotteriin GPX-muodossa, joka on alan standardi. GPX on avoin tiedostomuoto, jossa GPS-tietoja voi siirtää ympäristöjen ja sovellusten välillä. Tämän helppokäyttöisen käyttöliittymätekniikan avulla Garmin varmistaa, ettet menetä yhtään reittipistettä, vaikka päivität uudempaan laitteeseen.

Erityiset purjehdusominaisuudet

Tuulen maksimoivan kilpailuedun varmistamiseksi karttaplotterissa on kilpailua edeltävän opastuksen sivu, jolla näkyy virtuaalinen lähtöviiva sekä tietokentät, joissa näkyvät laylinet, ennen lähtöä käytettävissä oleva aika ja kilpailuajastin, jonka voi synkronoida kaikkiin verkkoon liitettyihin Garmin GPS -tuotteisiisi. Muita tuettuja purjehdustoimintoja ovat esimerkiksi parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden, virran suunta ja nopeus sekä tosituulen ja suhteellisen tuulen tiedot. Sisäisen langattoman yhteyden kautta voit lisäksi käyttää ja hallita monenlaisia veneilyyn liittyviä sovelluksia yhteensopivien älypuhelinten tai tabletien kautta.

Panoptix™ Down -kaikuanturi

Yhden ja saman Panoptix Down -kaikuanturin kolmessa näkymässä näet veneen alla uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet pohjasta veden pintaan ulottavassa vesipilarissa uivat kalat kolmiulotteisina. Myös veneen ollessa paikallaan näet veneen alla olevat kohteet kolmiulotteisina.
LIVEVÜ ALAS
Näyttää reaaliaikaista luotainkuvaa veneen alta Tässä näyttökuvassa näkyy täkykalojen kaikujäljen liike purppuranvärisenä ja luotainhistoriatiedot vasemmalla.
REALVÜ 3D ALAS
Hakee veneen alta edestä taakse ja sivulta toiselle. Tässä näyttökuvassa näkyy kalaparvi pystysuuntaista pintaa vasten veneen paapuurin puolella 10,7 metrin (35 jalan) syvyydessä.
REALVÜ 3D HISTORIALLINEN
Se vierittää tietoja veneen liikkuessa ja näyttää koko pohjasta pintaan ulottuvien vesipilarien historian ja niistä löytyvät kalat. Tässä kuvaotoksessa vene ylittää kanavanuoman, jossa on kalaparvi 9,1-12,2 metrin (30 - 40 jalan) syvyydessä.

Panoptix Forward -kaikuanturi

Yksi ja sama eteenpäin suunnattu Panoptix Forward -kaikuanturi näyttää kaksi näkymää, vaikka vene olisi paikallaan. Se näyttää pohjan sekä veneen edessä olevassa vesipilarissa uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet jopa uistimen, kun kelaat sitä sisään. Lisäksi voit tarkastella veneen edessä olevia kaloja ja rakenteita kolmiulotteisina.
LIVEVÜ ETEENPÄIN
Päivittää koko näkymän yhdellä pyyhkäisyllä ja näyttää enemmän reaaliaikaiselta videokuvalta näkyviä luotainkuvia. Tässä näyttökuvassa näkyy suurikokoinen kohde (sukeltaja), joka lähestyy venettä.
REALVÜ 3D ETEENPÄIN
Hakee digitaalisesti veneen edessä olevalta alueelta ja näyttää pohjan, rakenteet ja kalat kolmiulotteisina. Tässä näyttökuvassa saaliskalat näkyvät 3,0 metrin (10 jalan) syvyydessä ja pohja 6,1 metrin (20 jalan) syvyydessä.
Quickdraw Contours Quickdraw Contours

Luo omia HD-karttoja

Quickdraw Contours on maksuton, helppokäyttöinen ohjelmisto, joka on asennettu valmiiksi Garmin-laitteeseen. Se luo nopeasti omia HD-kalastuskarttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit räätälöidä niitä tarpeisiisi. Ne ovat sinun karttojasi, omaisuuttasi. Voit pitää tiedot itselläsi tai jakaa niitä Garminin tai kavereidesi kanssa. Et tarvitse maanmittauskokemusta. Voit kalastaa rauhassa, kun laite luo kartat. Sinun ei tarvitse odotella eikä lähettää tiedostoja minnekään, toisin kuin muiden karttaohjelmistojen kanssa, vaan näet tulokset välittömästi. Käytä minkä tahansa Garmin Panoptix™ -kaikuanturin, HD-ID™-luotaimen, CHIRP-yhteensopivan Garmin DownVü™ -kaikuanturin tai NMEA 2000® -yhteensopivan syvyyskaikuanturin kanssa. Onko veneeseesi asennettu useita luotainlaitteita? Quickdraw Contours valitsee automaattisesti tehokkaimman luotainlaitteen, jotta saat parhaat tulokset käyttöösi.

Useiden syvyysalueiden varjostus

Voit määrittää enintään 10 syvyysaluetta ja kullekin oman värin. Siten näet kohdesyvyyden yhdellä silmäyksellä.

Ota automaattiohjaus käyttöön karttaplotterista

Voit ottaa automaattiohjauksen käyttöön nyt entistä kätevämmin ja helpommin suoraan karttaplotterin näytössä.
iPhone ja iPad ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android ja Google Play ovat Google Inc:n tavaramerkkejä. Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.

 New Charts Guarantee BlueChart G2 BlueChart G2 Vision LakeVü HD Ultra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti